Arabisk prinsesse hjerteopereres i Israel

En av prinsessene i Den persiske Gulf insisterte på å la seg hjerteoperere i Israel etter anbefaling av hennes private leger. Torsdag sist uke landet hun i Israel med sin mann og sin lege, etter at det formelle var ordnet. Hun ble innlagt søndag på et av Israels ledende sykehus, og vil bli operert i morgen.
Hennes mann er nevø av oljeministeren i landet, og er selv en mektig forretningsmann i området. Da han ankom Israel, erklærte han at han vil bygge et stort sykehus i emiratet, så muslimene kan få behandling av israelske leger, og nyte godt av israelsk teknologi.
Slike hendelser bringer oss mye nærmere fred enn alle de mislykkede fredsforsøkene vi har sett hittil, sa det drusiske Knesset-medlemmet Ayoob Kara, som var den som sørget for de formelle tillatelsene i forbindelse med det kongelige besøket.
A7 m. fl.Støtt SMA-Norge

Liker du det du leser?

Senter mot antisemittisme får ingen offentlig støtte slik Israel fiender får. Vårt arbeid er dugnad. Sammen kan vi tvinge sannheten om Israel og jødene frem i det offentlige rom. På denne måten kan det økende hatet forebygges.

Du kan støtte oss på en enkel måte ved å opprette faste trekk (under), eller du kan abonnere på SMA-info. Dette koster 500 i året. Se menyen øverst.

Du kan også velge å gi oss engangsbeløp. Eller du kan støtte SMA ved å annonsere i bladet eller på web. Se menyen øverst.

Vipps: 84727
Bankkonto: 6242 10 60644

Fast trekk: Du kan nå enkelt sette opp fast trekk med bankkort: