Araberne angriper byen Shderot; norske medier tier stille

Mediene tier når jødene skytes på og deres sak blir svertet. PLO omtales positivt, fordi de skal opprette en terroriststat som skal utslette Israel. At noen ekstremistiske og/eller korrupte israelske politikere støtter dette bør ikke affisere deg og meg. Vi kjenner fakta, husker historien og har moralsk grunnlag som vi retter oss etter. Vi støtter jødenes rett til å eksistere i Israel uavhengig av hvem som regjerer i dag eller i morgen. Vår støtte er IKKE politisk betinget.
Mens NRK, TV2 og andre medier ikke ser noe galt i at jøder som bor i Judea blir angrepet, kommer snart neste skritt. PLO/PA angriper den jødiske byen Shderot, nordøst for Gazaområdet. Flere angrep har hittil blitt ignorert av mediene. La oss kontakte på dem og kreve omtale om dette terroristangrepet.
Tier vi nå blir drap på jøder fullt ut akseptert. Det er viktig å hindre det neste Holocaust, før Israel rakner.
Takk for at du vil gjøre noe for å konstruktivt forbedre situasjonen

*********************************************

Arutz Sheva News Service

Fredag, 24.1.2003 / 21 Shvat, 5763
Rakettangrep på byen Sderot
For andre gang på to uker, har arabiske styrker bombardert byen Sderot syd i Israel med raketter som er produsert i de palestinske områdene. Minst 5 raketter ble avfyrt fra PA-kontrollert Beit Hanoun området nord i Gaza torpederte Sderot i morges, forteller borgermester Eli Moiyal. En kvinne ble transportert til Barzilai sykehuset i Ashkelon, for behandling av hysteri etter at en av rakettene landet på gårdsplassen hennes. Da nyheten av torpederingen ble sluppet, ble studenter fra Sderot flyttet til tilfluktsrom og forseglede rom, i overensstemmelse med Undervisningsdepartementets innstuks. Borgermester Moiyal fortalte Israel Radio at det ser ut som rakettene som ble brukt i dag var en bedre versjon av de som har vært avfyrt tidligere, siden de gikk lenger og forårsaket mer skade.
Det er også opplyst i dag at en rakett fra Qassam ble skutt ut i går kveld det nordlige PA kontrollerte Gaza mot en kibbutz syd for Ashkelon, langs Israels sydkyst. Raketten landet på stranden, og gjorde ingen skade. Dagens bombardement mar minst det syvende på Sderot de siste to uker. Sist uke, om morgenen den 12 januar ble tre Qassam raketter skutt mot bosetninger i regionen. En av dem eksploderte nære en barneskole i Sderot. Det første rakettangrepet fant sted i april 2001.
Sist uke, rykket IDF styrker inn i Beit Hanon, i Gaza, på jakt etter Qassam rakettramper og terrorister som var ansvarlige for å bruke dem. Etter tidligere Qassam rakettangrep, slo IDF infanteri med flystøtte til mot mål hos palestinske myndigheter.
*********************************************
Viktigste medier:

NRK

V/ John G. Bernander
Bjørnstjerne Bjørnsons plass 1,
0340 Oslo
Telefon: 23 04 70 00
Faks: NRK-sjef 23 04 73 33
NRK Dagsrevyen: 23 04 71 78
TV2
Postboks 7222
5020 Bergen
tel: 5590 8070
faks: 55 90 80 90Støtt SMA-Norge

Liker du det du leser?

Senter mot antisemittisme får ingen offentlig støtte slik Israel fiender får. Vårt arbeid er dugnad. Sammen kan vi tvinge sannheten om Israel og jødene frem i det offentlige rom. På denne måten kan det økende hatet forebygges.

Du kan støtte oss på en enkel måte ved å opprette faste trekk (under), eller du kan abonnere på SMA-info. Dette koster 500 i året. Se menyen øverst.

Du kan også velge å gi oss engangsbeløp. Eller du kan støtte SMA ved å annonsere i bladet eller på web. Se menyen øverst.

Vipps: 84727
Bankkonto: 6242 10 60644

Fast trekk: Du kan nå enkelt sette opp fast trekk med bankkort: