Åpent brev til Stortingets presidentskap

Protestbrev til Stortingets president
Det er bra at våkne mennesker sier fra og lar våre politikere forstå at det er grenser for hva vi godtar i vårt samfunn.  Vi er sikre på at Jon Aksnes skriver på vegne av svært mange av oss. 
Å innta vårt lands mest sivile talerstol iført utenlandske uniformsplagg har ikke skjedd siden Reichskommissar Terbovens dager, og det er langt utenfor grensen for det anstendige (både palestinasjerf og hijab er militante uniformsplagg).  Vi beklager stortingspresidentens manglende vurderingssans og reaksjon i denne saken og slutter oss til protesten fra Jon Aksnes.Støtt SMA-Norge

Liker du det du leser?

Senter mot antisemittisme får ingen offentlig støtte slik Israel fiender får. Vårt arbeid er dugnad. Sammen kan vi tvinge sannheten om Israel og jødene frem i det offentlige rom. På denne måten kan det økende hatet forebygges.

Du kan støtte oss på en enkel måte ved å opprette faste trekk (under), eller du kan abonnere på SMA-info. Dette koster 500 i året. Se menyen øverst.

Du kan også velge å gi oss engangsbeløp. Eller du kan støtte SMA ved å annonsere i bladet eller på web. Se menyen øverst.

Vipps: 84727
Bankkonto: 6242 10 60644

Fast trekk: Du kan nå enkelt sette opp fast trekk med bankkort: