Alt er Israels skyld, også forfølgelse av homofile i islamske områder

Som bestilt kom en bekreftelse på påstandene i forrige artikkel på norsk TV3 i et program om teatersjefen Tom Sterri som sto frem som homofil i voksen alder, om at det ikke er akseptert i Midtøstens land å være homofil.
Til og med dette får Israel skylden for, altså at det er dødsstraff i Islam for homofili, og at personen på bildene rømte fra de palestinske selvstyreområdene etter å ha blitt jaktet på av blant annet sin egen far med pistol.
Det er så man nesten ikke tror sine egne øyne og ører. Og vedkommende får selvfølgelig ikke noe spørsmål av Sterri om han ikke synes dette er en noe underlig tankegang, man er helt fortrolig med at alt som er ille her i verden kommer av Israel. Se bildene under.Støtt SMA-Norge

Liker du det du leser?

Senter mot antisemittisme får ingen offentlig støtte slik Israel fiender får. Vårt arbeid er dugnad. Sammen kan vi tvinge sannheten om Israel og jødene frem i det offentlige rom. På denne måten kan det økende hatet forebygges.

Du kan støtte oss på en enkel måte ved å opprette faste trekk (under), eller du kan abonnere på SMA-info. Dette koster 500 i året. Se menyen øverst.

Du kan også velge å gi oss engangsbeløp. Eller du kan støtte SMA ved å annonsere i bladet eller på web. Se menyen øverst.

Vipps: 84727
Bankkonto: 6242 10 60644

Fast trekk: Du kan nå enkelt sette opp fast trekk med bankkort: