Ahmadinejad raljerer med "sionistmedisin"

Den iranske president Mahmoud Ahmadinejad har rettet sin anti-israelske vrede mot «sionist-medisinen» som har «kommersialisert og misbrukt den farmasøytiske kunnskapen.»
«Sionistiske og vestlige kapitalister har endret alle menneskelige og kulturelle konsepter i verden så totalt at behandling er fullstendig ansett for å være business i verden i dag,» sa Ahmadinejad i et møte med den regionale direktøren i Verdens helseorganisasjon (WHO), Hassan Abdolrazzaq Jazzayeri, i Teheran tirsdag kveld.
Det halvoffisielle Fars nyhetsbyrå skrev at Ahmadinejad sa at i Irans mangfoldige geografi vokser det med enn 7.500 forskjellige arter av planter. Omtrent 1.800 av disse kan brukes i medisin.
«Vi burde vekke til liv vår tradisjonelle medisin, som er i harmoni med kulturen vår, og er naturlig, rimeligere og mye mer anvendelig. Ellers må vi importere mer medisiner og legemidler i fremtiden,» advarte Ahmadinejad.
Hans utsagn om at de «sionistiske» farmasøytiske firmaene «har endret alle menneskelige og kulturelle konsepter» vil bli godt mottatt i Israel og mesteparten av verden ellers.
Teva Pharmaceuticals i Israel er verdens største produsent av generiske medisiner, som har senket prisen på medisiner. Andre lokale firmaer, som Kadama, har vært banebrytende for å finne nye medisiner til å bekjempe multiple sklerosis, diabetes og andre sykdommer.
IsraelNationalNews.comStøtt SMA-Norge

Liker du det du leser?

Senter mot antisemittisme får ingen offentlig støtte slik Israel fiender får. Vårt arbeid er dugnad. Sammen kan vi tvinge sannheten om Israel og jødene frem i det offentlige rom. På denne måten kan det økende hatet forebygges.

Du kan støtte oss på en enkel måte ved å opprette faste trekk (under), eller du kan abonnere på SMA-info. Dette koster 500 i året. Se menyen øverst.

Du kan også velge å gi oss engangsbeløp. Eller du kan støtte SMA ved å annonsere i bladet eller på web. Se menyen øverst.

Vipps: 84727
Bankkonto: 6242 10 60644

Fast trekk: Du kan nå enkelt sette opp fast trekk med bankkort: