Terroreksplosjon i Rafah, Gaza

Hamas trenger ingen krig med Israel for å skade sine innbyggere. De klarer det godt alene også.
En kraftig eksplosjon skadet onsdag en rekke mennesker på et treningssenter for Kassam-raketter i Rafah på Gazastripen. Hamas oppga i sin offentliggjøring av hendelsen ingen årsak. Men den israelske hær sier den ikke var involvert, og man tenker derfor at hendelsen var et uhell.
Eksplosjonen skjedde i det tett befolkede boligområdet Tel As-Sultan i Rafah. Tretten mennesker, herav fem barn og tre kvinner, rapporteres å ha blitt skadet av glass-splinter etter ulykken.
Palestinian Center for Human Rights i Gaza har gjentatte ganger bedt Hamas, som styrer over området, om ikke å lagre eksplosiver i sivile områder. I januar skjedde det en tilsvarende eksplosjon, hvor 58 mennesker ble skadd, og sju hus ble ødelagt, ifølge organisasjonen.
JPStøtt SMA-Norge

Liker du det du leser?

Senter mot antisemittisme får ingen offentlig støtte slik Israel fiender får. Vårt arbeid er dugnad. Sammen kan vi tvinge sannheten om Israel og jødene frem i det offentlige rom. På denne måten kan det økende hatet forebygges.

Du kan støtte oss på en enkel måte ved å opprette faste trekk (under), eller du kan abonnere på SMA-info. Dette koster 500 i året. Se menyen øverst.

Du kan også velge å gi oss engangsbeløp. Eller du kan støtte SMA ved å annonsere i bladet eller på web. Se menyen øverst.

Vipps: 84727
Bankkonto: 6242 10 60644

Fast trekk: Du kan nå enkelt sette opp fast trekk med bankkort: