240.000 er sendt til trengende jøder i Israel

Hanukka- / julegave på kr. 240.000 er sendt til trengende jøder i Israel i dag
Kjære venner.
Vi nærmer oss jul og jødene feirer Hanukka nå.
Vi er glade å kunne informere dere om at vi i dag har sendt trengende jøder i Israel en innsamlet gave på 240.000 kroner. Vi takker alle som var med også denne gangen og ønsker dere mye G-ds velsignelse. Det varmer hjertet å se hvor mange venner jødene har i Norge. Dere er våre moralske støtter, og vi trenger deres forbønn og støtte.
Trykking av det siste SMA-info i år skjer først over nyttår på grunn av stort arbeidspress, og vi håper at dere vil kunne få bladet om ca. fem ukers tid. Vi ber alle som ennå ikke har betalt bladpenger om å gjøre det, slik at vi kan få gjort opp for trykking og utsending. Vi ber dere også om å hjelpe til med å få flere abonnenter til SMA-info. Tenk på barn, barnebarn, venner og bekjente som du kan anbefale bladet til. Kanskje vil du gi et abonnement som gave til noen du setter pris på eller som du synes burde få lese det?
Til de av dere som har firma og bedrifter ber vi dere om å vurdere støtteannonse i SMA-info og på SMAs hjemmeside på Internett som blir fakturert til firmaet fire ganger om året. Vi vil ellers anbefale dere å besøke SMA-weben daglig. Vår webredaktør Willy Gjøsund har bygget om hele hjemmesiden slik at den er blitt mer informativ, og han skriver og oversetter solide artikler som dere kan bruke til egen informasjon og til å skrive innlegg i lokalavisen.
Vi takker alle som støtter SMA og ønsker dere en velsignet helg.
Fra oss i SMA-styret og redaksjonenStøtt SMA-Norge

Liker du det du leser?

Senter mot antisemittisme får ingen offentlig støtte slik Israel fiender får. Vårt arbeid er dugnad. Sammen kan vi tvinge sannheten om Israel og jødene frem i det offentlige rom. På denne måten kan det økende hatet forebygges.

Du kan støtte oss på en enkel måte ved å opprette faste trekk (under), eller du kan abonnere på SMA-info. Dette koster 500 i året. Se menyen øverst.

Du kan også velge å gi oss engangsbeløp. Eller du kan støtte SMA ved å annonsere i bladet eller på web. Se menyen øverst.

Vipps: 84727
Bankkonto: 6242 10 60644

Fast trekk: Du kan nå enkelt sette opp fast trekk med bankkort: