Kr 235.000 sendt til trengende jøder i Israel

Kjære venner.
Vi nærmer oss trykking av det første SMA-info i år og håper at dere vil kunne få bladet om ca. tre ukers tid. Vi ber alle som ennå ikke har betalt bladpenger om å gjøre det, slik at vi kan få gjort opp for trykking og utsending. Vi ber dere også om å hjelpe til med å få flere abonnenter til SMA-info. Tenk på barn, barnebarn, venner og bekjente som du kan anbefale bladet til. Kanskje vil du gi et abonnement som gave til noen du setter pris på eller som du synes burde få lese det?
Fire nummer i året av SMA-info tilsvarer en bok på 300 sider med aktuell og vederheftig informasjon skrevet av fremtredende fagfolk om jødenes problemer i Norge, Israel og Midtøsten.  I en tid hvor antisemittismen og dens anti-israelske propaganda er voksende, også i Norge, er det viktig å holde ved like de få stemmene som taler jødenes sak.  Prøv også å la flere i din nære omgangskrets lese bladet ditt.  Det øker leserkretsen.
Til de av dere som har firma og bedrifter ber vi dere om å vurdere støtteannonse i SMA-info og på SMAs hjemmeside på Internett som blir fakturert til firmaet fire ganger om året. Vi vil ellers anbefale dere å besøke SMA-weben daglig. Vår webredaktør Willy Gjøsund har bygget om hele hjemmesiden slik at den er blitt mer informativ, og han skriver og oversetter solide artikler som dere kan bruke til egen informasjon og til å skrive innlegg i lokalavisen.
Vi er glade å kunne informere dere om at vi nå har sendt en gave på 235.000 kroner til trengende jøder i Israel. Vi takker alle dere som var med også denne gangen og ønsker dere mye G-ds velsignelse. Det varmer hjertet å se hvor mange venner jødene har i Norge. Dere er våre moralske støtter og vi trenger deres forbønn og støtte.
Opptøyene i Midtøsten er et medmenneskelig skrik om hjelp. Vi må be for alle våre muslimske søstre og brødre og vi må be for Israel som trenger all den mulige støtte vi kan gi i disse skjebnefulle dager.  Neste sending av gave blir om to måneder og vi håper at så mange som mulig blir med slik at vi igjen kan sende en gave som er til hjelp for de mange som trenger vår støtte nå i Israel. SMA støtter trengende jøder i hele Israel og spesielt i Hebron, hebreernes gamle hovedstad, som alltid vil være jødenes evige by og et symbol på livskraften til vår dyrebare jødisk-kristne fellesarv.
Vi takker alle dere og ønsker dere en velsignet tid fremover.
Dr. Michal Rachel Suissa, leder for SMAStøtt SMA-Norge

Liker du det du leser?

Senter mot antisemittisme får ingen offentlig støtte slik Israel fiender får. Vårt arbeid er dugnad. Sammen kan vi tvinge sannheten om Israel og jødene frem i det offentlige rom. På denne måten kan det økende hatet forebygges.

Du kan støtte oss på en enkel måte ved å opprette faste trekk (under), eller du kan abonnere på SMA-info. Dette koster 500 i året. Se menyen øverst.

Du kan også velge å gi oss engangsbeløp. Eller du kan støtte SMA ved å annonsere i bladet eller på web. Se menyen øverst.

Vipps: 84727
Bankkonto: 6242 10 60644

Fast trekk: Du kan nå enkelt sette opp fast trekk med bankkort: