Kristne hjelper Israels fiender

eitanFølgende hendelse bekrefter at ikke bare Israels svorne fiender, de palestinske araberne som er ute etter jødene, men også visse deler av kristenheten – akkurat som under Holocaust. Og akkurat som i Norge.

Et fransk firma som leverer deler til israelske droner, blir nå stevnet av en såkalt palestinsk familie. Vi formoder familien er palestinsk-arabisk, ikke palestinsk-jødisk.

Det dreier seg om en rakett som skal ha truffet et hus under Protective Edge i 2014. Fem barn skal ha vært på taket da raketten traff, og tre av dem ble drept, de andre såret. Familien insisterer på at det ikke fantes militære installasjoner i bygningen, og at hendelsen derfor representerer et brudd på folkeretten.

Så langt er alt som forventet. Det som kommer i tillegg av opplysninger, er at familien får hjelp av et advokatfirma – men også fra en kristelig organisasjon ved navn ACAT.

ACAT og de palestinske selvstyremyndighetene skal ha etterforsket hendelsen og har kommet til at de har funnet en komponent i dronen som er laget hos Exxelia, i restene etter raketten.

Slikt passerer ikke i disse kretser. «Den franske rustningsindustrien kan ikke lenger løpe fra sitt moralske [sic] og juridiske ansvar. Å selge utstyr som blir brukt til krigsforbrytelser må straffes strengt.»

Israel har ikke kommentert saken.

IsraelNationalNews